Lid in Europa/Wereld

Bent u een trotse Heel-Nederlander maar vertoeft u voor uw werk, uw welverdiende pensioen, door emigratie of dergelijke ergens anders in ons mooie Europa of de wereld en wil u alsnog lid worden van Voorpost hebben wij zeer goed nieuws voor u want dat is gewoon mogelijk!

Als militant in het buitenland kan u zeker en vast ook uw steentje bijdragen aan onze strijd, neem gewoon contact met ons op via [email protected] zodat we samen kunnen zien hoe we uw rol binnen de Voorpost familie nu net kunnen inpassen.

Wat kan mijn bijdrage zijn vanuit Europa of de wereld voor Voorpost?
Net zoals al onze andere militanten in de Nederlanden kan u ook op haast eindeloos veel manieren een bijdrage leveren voor Voorpost vanuit het (verre) land waar u woont. Zo kan u ons informeren over de politieke situatie van het land waar u vertoeft, artikels schrijven over de volkeren die er leven of allerhande andere onderwerpen, u kan mee trachten een Voorpost gemeenschap uit te bouwen om bijvoorbeeld samen met die kameraden in uw land acties te voeren aan de Belgische ambassade op 11 juli bijvoorbeeld, enz. enz. Mogelijkheden te over.
Twijfel dus niet en contacteer ons snel via [email protected]