Steun Voorpost

Steun Voorpost

Onze regeringen voeren een desastreus beleid waardoor de inheemse Nederlanders en Vlamingen vogelvrij worden verklaard. “Immigratie is van alle tijden” is een veelgehoorde kreet, maar de huidige politieke machthebbers misbruiken dit gegeven om honderdduizenden gelukszoekers als ‘vluchtelingen’ toe te laten. De gelukszoekers krijgen voorrang op allerlei voorzieningen zoals huurwoningen en banen. Onze verzorgingsstaat komt zwaar onder druk te staan en daarnaast moeten onze eigen cultuur en tradities verdwijnen.

Vrije meningsuiting onder druk, repressie van de staat

Mensen die kritiek hebben op het omvolkingsbeleid worden door de machthebbers stelselmatig weggezet als extreemrechts, xenofoob, fascistisch, racistisch of zelfs als neonazi. Vreedzame demonstranten worden in elkaar geslagen, gearresteerd en vastgezet omdat ze hun mening geven. Na een oneerlijk proces worden ze veroordeeld tot celstraffen of hoge boetes.

Voorpost maakt de omvolking zichtbaar en zet de machthebbers onder druk

Voorpost maakt het onrecht zichtbaar aan de samenleving. Dit doen we via publicaties, persberichten, acties en campagnes. Zo worden machthebbers onder druk gezet om de omvolking te stoppen en het beleid te veranderen. Daarnaast steunt Voorpost lokale organisaties en activisten die dezelfde doelen als Voorpost nastreven.

Iedere stad of dorp is een strijd waard

Voorpost boekt soms successen. De komst van een AZC of moskee wordt tegengehouden of beleid wordt veranderd. Voorpost geeft niet op.

Wij trachten het voortbestaan van ons volk en onze eigenheid te beschermen

Helaas is onze strijd hard nodig. Met jouw bijdrage kunnen we meer acties uitvoeren. Jouw donatie geeft mensen het gevoel dat we er toe doen. Met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 20,- ben je ook lid van Voorpost en geef je ons jouw stem. Vul vandaag het formulier nog in.

Anoniem Voorpost financieel steunen

Het bijhouden van wie wat aan ons geeft, helpt ons enorm om zo effectief en efficiënt mogelijk fondsen te werven. We respecteren jouw privacy. Als je wilt kan je ook anoniem een steunbijdrage doen op één van onze rekeningnummers dan hebben wij geen verdere gegevens van jou.
Voorpost Nederland: NL56 RABO 0140721118 van Voorpost Nederland te Hilversum
Voorpost Vlaanderen: BE20 9796 5418 2856 van vzw Voorpost te Gent.

Meteen lid worden

Je kunt ook meteen lid worden