Doe mee

Voorpost voert actie voor ons volk, onze cultuur en identiteit. Zonder jouw steun is onze strijd niet mogelijk. Help ons: word lid, doneer, meld je aan als vrijwilliger, help mee een lokale werking op te zetten of ga mee op actie.

Word lid van Voorpost

Jouw lidmaatschap heeft zin. Ook nu. Juist nu. Voorpost volgt de ontwikkelingen op de voet. Bij onrecht komen we snel in actie. Jouw lidmaatschap maakt daarbij het verschil. Want hoe meer leden, hoe groter de druk op machthebbers, hoe meer resultaat.

Doneer aan Voorpost

Onze regeringen voeren een desastreus beleid waardoor de inheemse Nederlanders en Vlamingen vogelvrij worden verklaard. “Immigratie is van alle tijden” is een veelgehoorde kreet, maar de huidige politieke machthebbers misbruiken dit gegeven om honderdduizenden gelukszoekers als ‘vluchtelingen’ toe te laten. De gelukszoekers krijgen voorrang op allerlei voorzieningen zoals huurwoningen en banen. Onze verzorgingsstaat komt zwaar onder druk te staan en daarnaast moeten onze eigen cultuur en tradities verdwijnen.

Start zelf een Voorpost kring

Start zelf een lokale Voorpostkring

Wil je samen met andere lokale leden actie voeren en activiteiten organiseren? Bekijk hier welke Voorpostkringen er reeds bestaan. Is er bij jou in de buurt geen kringwerking en wil je er zelf mee beginnen? Neem dan contact op met de nationaal actieleider. Hij zal met jou bekijken wat de lokale mogelijkheden zijn.

Geef je op voor actie

Wil je mee doen met acties? Geef je dan op bij je dichtstbijzijnde Voorpostkring of bij één van de actieleiders.
Nederland: Florens van der Kooi
Vlaanderen: Nick van Mieghem