Het 11e Heel-Nederlands Voetbaltoernooi vond dit jaar doorgang in Zuid-Holland. We konden de hele dag rekenen op een heerlijk zonnetje en we hadden een mooie zaal met sportkantine tot onze beschikking. Dit jaar deden er wat minder ploegen mee dan vorig jaar. Het toernooi verliep voorspoedig en zo rond het middaguur waren al heel wat mooie acties en doelpunten te zien geweest. De verschillende ploegen leken, enkele wedstrijden daargelaten,  ook goed aan elkaar gewaagd en zodoende was het lang wachten totdat er een sterkste ploeg kwam bovendrijven.
Ook de strijd om de topschuttertrofee bleef lang spannend, enkele wedstrijden liepen uit op ware doelpuntenfestijnen en zodoende belandde deze trofee bij Jeroen van de ploeg “Delft” belande. Uiteindelijk ging dit jaar de overwinning naar de mannen van Delft, die ondanks enkele moeizaam behaalde overwinningen in totaal geen puntje morsten en zodoende de felbegeerde wisselbeker mee naar huis mochten nemen. Helaas waren er toch weer enkele sportievelingen in de lappenmand terecht gekomen en zodoende gingen de ijszakken van voet tot voet.

Na afloop van de wedstrijden was het tijd voor de braai. De mannen van Rijnmond ontwikkelden zich van middelmatige voetballers plotsklaps tot braaibedieners van een zeer hoog kaliber. We sloten hierna de dag af met een gezellige tombola, waarbij de prijzen, welke voor een groot deel gesponsord werden door Fenris ( www.fenris-postorder.com) en scheidsrechter “Baard”, tot vele vreugdekreten van de gelukkige ontvangers leidden. Tot volgend jaar!

Rangorde toernooi:

1. Delft
2. Voorpost Midland
3. Rijnbok
4. Voorpost Vlaanderen
5. Voorpost Rijnmond
6. Bokkerijders