Het 14e Heel-Nederlands Voetbaltoernooi kende maar liefst elf deelnemende ploegen. Zes uit Nederland, zes uit Vlaanderen en een uit Zuid-Vlaanderen. Het toernooi wordt ieder jaar om en om in Nederland of Vlaanderen gehouden. Dit jaar ging de sportieve ontmoeting door in Wommelgem in Vlaanderen. Heerlijk weer, veel publiek, maar liefst elf voetbalploegen dus en een prachtige accommodatie. Alles was aanwezig voor een prachtig voetbaltoernooi. Dit jaar alweer voor de 14e maal. We speelden op twee halve voetbalvelden, maar daarop twee kleine doelen. In de mooie buitenlucht dus.

Vanaf minuut één, klonken de bekende voetbalkreten over de velden. Vloeken, juichen en een discussie met de scheidsrechters. Het bleek al snel dat Voorpost het dit jaar goed ging doen. Rijnmond klopte in de eerste wedstrijd de Dietse Kameraden en Veenendaal/Midland walste over het NSV heen. Het was uiteraard ook prima toeven voor het publiek, hoewel er af en toe een bal rakelings langs vloog. Maar de wedstrijden waren leuk en het weer, dat was prima.

Gelukkig waren er dit jaar bijna geen kwetsuren voor de voetballers, op een paar enkels na, die een lading ijs ontvingen. Nadat iedereen vier wedstrijden had gespeeld, konden we de eindstand opmaken. De gehele top drie werd dit jaar ingenomen door ploegen uit het noorden. Onder luid gejuich werden de prijzen uitgedeeld. Veenendaal/Midland werd de winnaar, hoewel ze hetzelfde aantal punten hadden als zowel Dusnudelft en Voorpost Rijnmond, maar met een hoger doelsaldo.

Hierna konden we genieten van een overheerlijk avondmaal. De braai werd aangestoken en waren heerlijke salades en groenten klaargemaakt. Zodoende kon iedereen genieten van een uitgebreide maaltijd onder het genot van een drankje. Een zeer geslaagd voetbaltoernooi!Volgend jaar wordt het toernooi weer gehouden in Nederland.

De uitslagen:
1. Veenendaal (Voorpost Midland)
2. Voorpost Rijnmond
2. Dusnudelft
4. NSV
5. Rijssel
6. Voorpost Leuven
7. Voorpost Antwerpen
8. Dietse Kameraden
9. Voorpost Oost-Vlaanderen
10. Rijnbok Rebellen
11. Radio Rapaille