Het 22ste Heel-Nederlands Voetbaltoernooi werd gehouden in Merksem. Het Heel-Nederlands Voetbaltoernooi wordt afwisselend in Nederland en Vlaanderen gespeeld. Vorig jaar in Nederland, dus nu was het de beurt aan Vlaanderen. Acht ploegen uit de noordelijke en de zuidelijke Nederlanden gingen de sportieve strijd aan.

De winnaar van vorig miste duidelijk de goede spitsen van vorig jaar, want de eerst twee wedstrijden werden met dubbele cijfers verloren. De nieuwe ploegen deden het dit jaar goed. Frisse energieke ploegen die er duidelijk zin in hadden en aangemoedigd door de supporters langs het veld.

Het Heel Nederlands voetbaltoernooi werd gewonnen door onze Limburgse kameraden uit Hasselt. Zij mochten de wisselbeker meenemen naar Limburg. De uitslag is als volgt:
1. Hasselt
2. Divisie BB
3. De Patriotten
4. Voorpost Vlaanderen
5. Oud-Studenten
6. Voorpost Rijnmond/West-Brabant
7. Dietse Kameraden
8. NSV! Antwerpen

Het werd weer een knappe Voorpost activiteit met deelname van 8 ploegen uit Vlaanderen en Nederland. Voor de braai hadden we 90 inschrijvingen. Onze speciale dank gaat naar Dave die de voetbalorganisatie op zich nam. Onze dank ook naar de scheidsrechter Martin die alle wedstrijden feilloos floot. En zoals steeds waren onze koks Ludo en Peter, onnavolgbaar en schotelden zij de deelnemers een braai voor om U tegen te zeggen.

Volgend jaar mag de ploeg uit Hasselt de wisselbeker verdedigen in Nederland op zaterdag 30 juni 2018!