[button color=”orange” size=”small” link=”http://www.voorpost.org/2016/01/06/aktion-bei-der-preisverleihung-des-vier-freedom-award-an-angela-merkel/” ]Deutsch[/button] [button color=”orange” size=”small” link=”http://www.voorpost.org/2016/01/06/action-at-the-presentation-of-the-four-freedom-award-to-angela-merkel/” ]English[/button] [button color=”orange” size=”small” link=”http://www.voorpost.org/2016/01/06/action-lors-de-la-presentation-du-four-freedom-award-a-angela-merkel/” ]Français[/button] [button color=”orange” size=”small” link=”http://www.voorpost.org/2016/01/06/akcio-a-bemutatasa-four-freedom-award-angela-merkel/” ]Magyar[/button] [button color=”orange” size=”small” link=”http://www.voorpost.org/2016/01/06/dzialanie-na-prezentacji-four-freedom-award-do-angeli-merkel/” ]Polski[/button]

Voorpost gaat betogen tegen Angela Merkel bij uitreiking ‘Four Freedoms Award’

De nationalistische actiegroep Voorpost gaat op donderdag 21 april a.s. demonstreren bij de uitreiking van de ‘Four Freedoms Award’ 2016 aan Bondskanselier Angela Merkel. Voorpost vindt het onaanvaardbaar dat Merkel de prijs ontvangt. De juiste plek voor Merkel is niet Middelburg, maar het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Voorpost is het absoluut niet eens dat Merkel de prijs ontvangt omdat alles wat zij doet lijnrecht indruist tegen de vermeende vrijheden van Roosevelt. Inspirator van de prijs, de Amerikaanse oud-president Roosevelt stelde dat voor het voortbestaan van een duurzame democratie iedereen recht heeft op vier fundamentele vrijheden:
– de vrijheid van meningsuiting;
– de vrijheid van godsdienst;
– de vrijwaring van gebrek;
– de vrijwaring van angst.

Angela Merkel staat voor géén van deze vrijheden, geheel in lijn met haar communistische opvoeding. In Duitsland is geen enkele vrijheid van meningsuiting. Tegenstanders van haar beleid worden stelselmatig gedemoniseerd. Daarnaast zet de extreem hoge instroom van immigranten de drie andere vrijheden onder sterke druk. Europa staat op scherp voor mogelijke aanslagen uitgevoerd door aanhangers van een pedofiele massamoordenaar. Burgers moeten betalen voor de massa-immigratie, maar krijgen geen enkele inspraak. Vrouwen moeten leven met de angst om aangerand te worden door Noord-Afrikaanse testosteronbommen. Nog altijd houdt Merkel vol dat het gaat om vluchtelingen. Onaanvaardbaar voor Voorpost.

Volgens Voorpost is de uitreiking aan Merkel een politiekcorrecte keuze van een elite die ver afstaat van de normale burger. Voorpost is van mening dat Merkels plaats niet Middelburg is, maar Den Haag. Het Internationaal Strafhof om preciezer te zijn.

Voorpost denkt dat artikel 5 van het statuut van het Strafhof voldoende handvatten geeft om Angela Merkel voor het Hof te brengen:
– genocide (etnische vervanging van de eigen bevolking door niet-Europeanen);
– misdrijven tegen de menselijkheid (etnische, culturele en religieuze vervanging, aantasting van (het gevoel) van veiligheid);
– het misdrijf van agressie (de aanzet geven tot, en het niet tegenhouden van een waarschijnlijke burgeroorlog).
Voorpost is zeer pro-Europa, dus anti-EU. Om Europa te redden is het zaak om Merkel zo spoedig mogelijk te stoppen voordat ze Europa nog meer in het verderf stort.

Voorpost zal demonstreren op de Dam. De manifestatie is aangemeld bij de gemeente.