16/04/2023

Voorpost demonstreerde tegen een voorleesmiddag voor kinderen door een ‘dragqueen’. Het is absoluut uit den boze en volstrekt ontoelaatbaar dat kleine kinderen in aanraking komen met deze idiote genderideologie. Nooit zal Voorpost accepteren hoe idiote globalisten onze manier van leven omver proberen te werpen. Ten alle tijden zullen Voorposters zich in de voorste linies begeven en de strijd aangaan die nodig is om onze kinderen en kleinkinderen te beschermen, om onze mooie Nederlanden met al haar mooie tradities in stand te houden en om de tirannie te verdrijven.

Het lukte (ondanks de drukte van de Rotterdam marathon) een flinke afvaardiging Voorposters toch om de locatie te bereiken. Daar stond een welkomstcomité van haat klaar met regenboogvlaggen, antifasymboliek, communisten en black panthers. Dat legde Voorpost geen strobreed in de weg.

Het was goed om te zien dat naast Voorpost ook andere organisaties zoals de JFVD, Schild en Vrienden en de Dietse Volkspartij aanwezig waren.

De Rotterdamse politie had bedacht dat Voorpost in een met dranghekken afgezet ‘demonstratievak’ moest plaatsnemen. Voor de veiligheid van Voorpost. Nu kan Voorpost dat prima zelf en heeft de de “hoeders van de wet” daar niet voor nodig. Dat de politie haar woorden niet waarmaakte bleek toen de pro-pedofolie demonstranten zich in beweging zetten richting Voorpost. De dranghekken werden snel terzijde geschoven en Voorpost vatte plaats midden op straat.

Ook had de politie bedacht om Voorpost apart te zetten van andere organisaties die ook tegen de voorleesmiddag kwamen demonstreren. Na een interventie van een van de Voorpost-organisatoren kon Voorpost plaatsnemen bij de bevriende organisaties; JFVD en Schild & Vrienden: één team één taak !! Eenmaal bij elkaar kon er geluisterd worden naar een toespraak van Voorpost actieleider Florens van der Kooi en van de voorman van Schild & Vrienden: Dries van Langenhove. Na afloop heeft de ploeg van Voorpost naar goed gebruik de onderlinge banden aangehaald in een café om de hoek.

De reden dat de ‘dragqueen’ kwam voorlezen voor kleine kinderen was omdat onlangs in Hongarije een wet aangenomen is om kinderen tegen LHGBT-ideologie te beschermen en zeer recentelijk werd zo’n wet ook van toepassing in de Amerikaanse staat Tennessee. Als reactie op de invoering van die wetten werd in Rotterdam besloten om uit protest een voorleesmiddag voor kleuters te organiseren waarbij een ‘dragqueen’ zou komen voorlezen. En dan zeggen voorstanders van de voorleesmiddag dat er geen enkele politieke gedachte achter zit… Oordeel zelf!

Wat niemand nog wist is dat de voorleesmiddag op (s)linkse wijze al naar 10.30 uur in de ochtend was verplaatst. Om de kinderen niet bloot te stellen aan kwalijke taferelen als demonstraties. De wereld op zijn kop. Spijtig genoeg konden de ouders die het in hun hoofd hadden gehaald om hun kinderen aan te melden voor deze activiteit hierdoor niet meer bereikt worden, we hadden graag met hen in dialoog gegaan.

De aanleiding voor de actie vandaag was een uiterst trieste, maar de demonstratie zelf mag zeer geslaagd genoemd worden.

Sluit je bij ons aan en strijd met ons mee !!