Tijdens de maand november werden we terug om de oren geslagen met oproepen van o.a. 11.11.11 die we kennen als de koepel van de Noord-Zuidbeweging. Zoals steeds pleiten zij voor meer solidariteit en gulheid om het zuiden te helpen en vragen ze begrip voor de zogezegde vluchtelingen met de slogan “op weg naar beter”.

De vluchtelingen.. ,u kent ze wel, de hoogopgeleiden die o.a. het Maximiliaanpark en het Noordstation van Brussel “opfleuren”. De inmiddels ellendige buurten die we als zogenaamde NO-GO-zones mogen beschouwen “dankzij” het opengrenzenbeleid.

De criminaliteit neemt de laatste weken fors toe in het Brusselse Noordstation, er zou zelfs dagelijks één steekincident zijn, het aantal diefstallen steeg maar liefst met 82% door de aanwezigheid van illegale transmigranten in onze hoofdstad.

En nog pleiten Noord-Zuid-bewegingen voor nog meer begrip omtrent de vluchtelingenproblematiek. Voor ons geen ondersteuning van dergelijke NGO’s.
Voorpost kiest de kant van het eigen volk, want het is ons eigen volk die in de kou blijft staan.

Daarom roepen wij op om mee te stappen met een symbolische wandeling die gaat van Zuid naar Noord om aandacht te vragen voor de ommekeer en eindelijk eens ons eigen volk op de eerste plaats te zetten. Een wandeling van station Brussel-Zuid naar Brussel-Noord.

Niet met veel heisa en vlaggenvertoon maar sereen en stil met onze boodschap:
EEN HART VOOR EIGEN VOLK.

Kom op 16 december om 14u00 naar station Brussel-Zuid

Liefst met onze grijze kaptrui met slogan ‘een hart voor eigen volk’ of onze nieuwe fluohesjes.

Maak de ommekeer, vraag aandacht voor het eigen volk!

(Kaptruien te verkrijgen via https://www.voorpost.org/product/kaptrui-een-hart-voor-eigen-volk/ . Fluohesjes te verkrijgen via Voorpostkringen)