Angela Merkelt “Four Freedoms Award” díjat kap, mely ellen a Voorpost demonstrációt tart.

A nacionalista akciócsoport a Voorpost Április 21-én csütörtökön demonstrációt szervez. Angela Merkel német kancellár asszonyt ezen a napon kitüntetik a „Four Freedoms Award” (négy szabadság díj) 2016-os díjjal. A Voorpost  elfogadhatattlannak  tartja hogy egy ezt a díjat Merkel kapja. Merkel számára a megfelelő hely a Nemzetközi Büntetőbíróság előtt van, Hágában és nem Middelburg-ban.

A Voorpost nem ért egyet azzal, hogy ezt a kitüntetést Merkel kapja meg, mert minden, amit ő tett szöges ellentétben áll a Roosevelt által feltételezett szabadságjogokkal. Roosevelt egykori amerikai miniszterelnök kijelentette, hogy a hosszútávú demokráciának a fenntartásához mindenkinek joga van a négy alapvető szabadságjoghoz, melyek az alábbiak:

  • SZABAD VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÉSI JOG;
  • VALLÁSSZABADSÁG;
  • BIZTONSÁGHOZ VALÓ JOG;
  • VÉDELEM A FÉLELEMTŐL;       

Angela Merkel politikája sokkal inkább, összhangba hozható kommunista neveltetési eszmékkel. Németországban, megkérdőjelezhető a szabad véleménynyilvánítási jog! Ennek egyik jele, hogy az ellenzéki politikusokat szisztematikusan üldözik. Továbbá felháborító, hogy  a beáramló bevándorlók tömege  figyelmen kívül hagyja a Roosevelt féle   szabadság jogokat, ezáltal   az európai emberek jogait. Amelyhez Angela Merkel adott számukra felhatalmazást!

Európa kapott már figyelmeztetést, melyeket, torzult személyiségű , tömeggyilkosok hajtottak végre.  Az állampolgároknak kell finanszírozni a tömeges bevándorlás költségeit,  úgy hogy nem értenek vele egyet, és nem biztosított a beleszólási lehetőségük.  A nőknek félelembe kell élnie, hogy mikor támadja meg egy egy észak-afrikai tesztoszteronbomba.

Merkel asszony továbbra is kitart azon szemlélete mellett, hogy ezek az „emberek” segítségre szoruló menekültek. Ez elfogadhatatlan az európai  társadalmi normákat követők, valamint a  Voorpost számára egyaránt!

Voorpost szerint Merkel kitüntetése egy politikai elit számára korrekt, amely távol áll az európai polgárok  értékrendjétől. Vooprpostnak az a véleménye, hogy Merkelnek nincs helye Middelsburg-ban. Hanem Hágába, az nemzetközi büntetőbíróság előtt lenne a helye.

Voorpost úgy gondolja, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság alapokmányának ötödik cikkelye alapján Angela Merkel Bíróság elé állítható az alábbi vádakkal:

  • Népirtás (saját lakosságot lecserélni nem európai etnikumokkal);
  • Emberiség elleni bűncselekmények (etnikai, kulturális és vallási csere, a biztonsághoz való jog elvesztés);
  • Az agresszió bűntette (kezdeményezi, nem pedig megakadályozza egy valószínűsíthető polgárháború kitörését!

Voorpost nem támogatja az Európai Uniót, mint létformát, hiszi a nemzetállamok szuverenitását!  Fontos elv,  MEG KELL VÉDENI EURÓPÁT!  Ezért  elutasítja,  Angela Merkel örült politikájától még mielőtt Európa teljesen összeomlik.

Voorpost, demonstrációt  tart Middelburgben a „Dam” előtt, ahol a díjátadási ceremóniát rendezik. Az esemény be lett jelentve a megfelelő hivatali szervek felé.

Facebook esemény