Op zondag 18 oktober betoogde Voorpost met een groep van meer dan tweehonderd militanten en plaatselijke bewoners tegen het asielzoekerscentrum te Koksijde en het falende immigratiebeleid en de gevaren ervan in het algemeen. De betoging verliep rustig, mede door het kordaat optreden van de politie die een klein groepje socialistische amokmakers buiten het zicht van de betoging arresteerde.
Net zoals bij de Voorpost betoging tegen ritueel slachten een maand geleden te Antwerpen konden we ook nu weer op veel sympathie van de omstaanders rekenen. Het is duidelijk dat de bevolking, in tegenstelling tot wat de media en politiek tracht te beweren, resoluut tegen de massa-immigratie van gelukzoekers gekeerd is.
Daar waar wij afgelopen jaar hebben moeten aanhoren dat we allen de broeksriem dienden aan te spannen om onze economie er weer bovenop te krijgen blijken er nu plots wel miljoenen beschikbaar te zijn om de allochtonen onderdak, eten, enz. te geven. Het feit dat er daarnaast nog zovele Vlamingen gedoemd zijn om in armoede te leven, onze jeugd nauwelijks nog aan sociale woningen raakt, de werkloosheid zeker en vast nog niet opgelost is, enz. maakt het onbegrip bij de bevolking alleen nog maar groter.

Dit was niet de eerste manifestatie van Voorpost tegen de immigratie en zal ook niet de laatste zijn! Hou onze agenda in het oog en kom mee in het verzet! Voor uw toekomst en de toekomst van uw kinderen!

 

Media over de betoging:
Het Laatste Nieuws, regio Koksijde
Focus/WTV (filmpje)
vtm nieuwsitem (filmpje)

Meer foto’s zijn te zien op onze Facebookpagina