Voorpost heeft in Middelburg duizenden folders verspreid tegen de komst van Angela Merkel op 21 april. Er is gefolderd in de woonwijken en in de winkelstraten rond de markt. Op onze folders werd zeer verschillend gereageerd. We kunnen zeggen dat de reacties overwegend positief waren, zeker van de jongeren. Wij vechten tenslotte voor hun toekomst.

Op onze foldertocht over de markt stuitten we op een vals zingend koortje. Het bleek de ‘spontaan’ geformeerde actiegroep ‘Middelburg 21 april’. Zij willen op 21 april Merkel met applaus ontvangen. De allen roomblanke.. (foei!) leden waren overwegend vergrijst en zijn afkomstig uit linkse en kerkelijke hoek. En dat is natuurlijk makkelijk praten als je in een mooie en nauwelijks cultureel verrijkte stad als Middelburg wonen. Een weekje Rotterdam of Brussel zou deze naïeve mensen wel genezen. Zij willen op 21 april Middelburg geel kleuren. En daar werken wij uiteraard van harte aan mee!

Omroep Zeeland:

Voorpost kiest voor solidariteit! Solidariteit met onze eigen bevolking, Voor hulp aan mensen die in angst moeten leven doordat ze niet meer veilig over straat kunnen lopen. Voor hulp aan mensen die hun huizen in de steden moeten achterlaten omdat de situatie onleefbaar is geworden. Met elkaar kunnen wij het!

Strijd met Voorpost voor:

  • het recht op vrije meningsuiting;
  • het recht om gevrijwaard te blijven van de godsdienst van een ander;
  • het behoud van onze welvaart en een eerlijke verdeling onder onze eigen bevolking;
  • de vrijwaring van agressie door onverdraagzame woestijnideologieën en immigranten.

Laten we Middelburg op 21 april oranje en geel kleuren uit protest tegen de prijsuitreiking door minister-president Mark Rutte aan een bondskanselier die Europa in de afgrond stort, die de vrijheid van meningsuiting beperkt, die andersdenkenden vervolgt, die buigt voor Aziatische dictators als Erdogan, die de persvrijheid beperkt, die actief werkt aan de vervanging van de Europese bevolking.

Kom met Voorpost in ’t offensief tegen de catastrofale politiek van Angela Merkel. Betoog op 21 april mee op de Dam in Middelburg!

20160416_folderen_Middelburg-420160416_folderen_Middelburg-1