Gisteren kwam de vertegenwoordiger van Voorpost Zuid-Afrika, Henk van der Graaf, naar Gent om de ‘plaasmoorde’ (de verzwegen genocide op blanke boeren) aan de kaak te stellen.
De zeer goed gevulde zaal volgde aandachtig de meeslepende toespraak van Henk van der Graaf. Het was hartverscheurend om te horen hoe onze blanke volksgenoten in Zuid-Afrika door sadistische moordaanslagen de kop worden ingedrukt. Deze ‘plaasmoorde’ worden uitgevoerd door criminele bendes die met een militaire precisie te werk gaan en tevens een duidelijke politieke ANC-achtergrond hebben. Dit heeft als gevolg dat het aantal blanke boeren angstwekkend daalt. De boeren die nog stand houden moeten meer en meer hun boerderij ombouwen tot een fort om zich te beschermen tegen de moordaanslagen.

Als afsluiter kwam actieleider Nick Van Mieghem aan het woord die de inhuldigingen van de ‘mandela-straatnamen’ en pleinen in Vlaanderen en Nederland aanklaagde. Terroristen als Nelson Mandela worden hier geëerd en de anti-blanke genocide in Zuid-Afrika wordt dood gezwegen!

Voorpost zal blijven actie voeren omtrent deze thematiek, tegen de terroristen en moordenaars! voor onze Boere-Afrikaner volksgenoten!