29/06/2020
Naar aanleiding van de dood op crimineel Georges Floyd ontstond via de Black Lives Matter-beweging in heel de wereld een beeldenstorm. Inmiddels worden niet enkel voormalige koloniale heersers geviseerd maar ook standbeelden van bijvoorbeeld Winston Churchill, Julius Caesar of heiligenbeelden moesten er al aan geloven.

De beelden worden beklad of simpelweg van hun sokkel gesleurd. Maar ook symbolen als Zwarte Piet raken terug in het oog van de storm. Men wil onze samenleving demoraliseren, onze geschiedenis uitwissen, onze tradities ondermijnen en ons complexen aanpraten omwille van ons bestaan en ons verleden.

De multicultuur streeft naar diversiteit en dat betekent dat onze eigen waarden en normen, geschiedenis en cultuur, kortom onze eigenheid moet wijken voor andere culturen. De omvolking waarbij ons volk vervangen wordt door vreemdelingen en allochtonen zorgt ervoor dat we afstand moeten nemen van ons erfgoed.

Voorpost, Make Vlaanderen Great Again, NSV, KVHV en Vlaams Front slaan de handen in elkaar en zullen via diverse acties ageren tegen de huidige beeldenstorm. Wij moeten niet knielen of buigen, maar trots zijn op onze unieke en hoogstaande beschaving. Alleen met respect voor het verleden en voor de symbolen van het verleden, kunnen we onze toekomst verder uitbouwen.

BEHOUD ONZE CULTUUR