25/01/2017

In 2014 en 2015 is Terneuzen opgeschrikt door kindermisbruik. Deze ernstige gebeurtenis is inmiddels in de vergetelheid geraakt. Voorpost is dit echter niet vergeten en is erachter gekomen dat dader Frank V. terug is in Terneuzen. Hij verblijft op verschillende adressen, onder andere in de flat Dukdalf aan de Fahrenheitlaan en in een woning aan de Grevelingen.

De rechtbank in Middelburg heeft 14 april 2016 aan V. een gevangenisstraf opgelegd omdat hij zich eind november 2014 vergreep aan een toen 9-jarig vriendinnetje van zijn zoontje. Het meisje zat die dag bij V. op de bank en werd plotseling door hem ontuchtig betast. Frank V. woonde ten tijde van zijn vergrijp in de Oosterscheldestraat in Terneuzen. Toen de politie eind februari 2015 voor onderzoek bij hem aan de deur kwam en zijn computer controleerde bleek V. ook nog in het bezit te zijn van 1648 afbeeldingen met kinderporno.
V. kreeg de belachelijk lage straf van vier dagen plus 180 dagen voorwaardelijk en een taakstraf van 240 uur opgelegd. Tegen hem was een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist.

Voorpost in actie
Voorpost is inmiddels bezig omwonenden te informeren over de verblijfplaats van V. Voorpost is van mening dat omwonenden recht hebben om te weten dat er een kindermisbruiker woont in een kinderrijke omgeving. Deze week worden duizenden pamfletten huis aan huis verspreid in Terneuzen.
Bewoners hebben daarop contact met de gemeente opgenomen en eisen uitleg. Belangrijkste vraag is hoe de gemeente Terneuzen toe kan staan dat een veroordeelde pedofiel terug in Terneuzen mag verblijven, daar waar hij zijn vergrijp heeft gepleegd.

Voorpost
Voorpost staat als actiegroep op de voorposten van de samenleving in de strijd tegen de excessen in onze samenleving in welke vorm dan ook. Wij zien het als onze taak u te waarschuwen voor de aanwezigheid van deze pedofiel in Terneuzen.

Alleen wie kinderen haat laat pedo’s vrij op straat!

Hilversum, 25 januari 2017