Open je ogen vooraleer de islam ze sluit!

Naar aanleiding van deislamitische aanslag te Parijs wenst Voorpost in de allereerste plaats zijn medeleven te betuigen aan de familie en vrienden van de slachtoffers van deze terroristische daad.

Onder de roep van Allah Akhbar vermoordde men 12 mensen die hun journalistieke beroep uitoefenden en trachtte men het tijdschrift Charlie Hebdo en tegelijkertijd de vrije meningsuiting te vermoorden.

Met Voorpost zeggen wij ‘open je ogen vooraleer de islam ze sluit’.

De nationalistische actiegroep Voorpost stelt vast dat de gruwel van de IS-aanhangers angstwekkend toeneemt en steeds gewelddadiger wordt.

Hun barbaarse inmenging raakt het hart van Europa envernietigen onze Europese waarden.

Voor Voorpost meer dan reden genoeg om onze strijd tegen de steeds verdergaande islamisering van Europa verder te zetten en nog te activeren.

Wij blijven vechten voor een vrij en democratisch Europa, voor het recht op vrije meningsuiting. Er is geen plaats voor een totalitaire godsdienst in de Nederlanden, in Europa.

Met Voorpost hebben we al meermaals door middel van acties verwittigd voor de problematiek die de multiculturele waanzin en de islamisering met zich meebrengt.

Wij zullen hier blijven op hameren en roepen een halt toe aan de verdere islamisering van Europa!

Bart Vanpachtenbeke
Voorzitter Voorpost

Nick Van Mieghem
Actieleider Voorpost Vlaanderen

Florens van der Kooi
Actieleider Voorpost Nederland