Het Pinksterkamp werd dit jaar bijgewoond door een echt internationaal gezelschap. Naast de Voorpostmilitanten uit Nederland en Vlaanderen en de J.N. uit Duitsland, waren ook nationalisten uit ‘Oost-Duitsland’ en kameraden uit Bretagne, Luxemburg eb Groot-Brittanië aanwezig.

De hele bedoeling had plaats in de prachtige omgeving van Sankt-Vith. Daar hadden we de beschikking over een leuke kampplaats. Het werd een aaneenschakeling van activiteiten vol afwisseling. Naar gewoonte werd de actuele politieke toestand in Vlaanderen, Nederland en Duitsland besproken; onze vriend Yann uit Bretagne deed ditmaal ook mee.

Er werd een leerrijk geleid bezoek aan het stadje Eupen gebracht en vanzelfsprekend stond een stevige trektocht op het programma: we stapten doorheen de prachtige bosgebieden van Sankt-Vith. Het kampvuur viel letterlijk in het water- de weergoden zaten niet mee – én Francis moest zijn zangtalenten kwijt in de ruime eetzaal..

Toch een geslaagd weekeinde: dat mag gezegd! Daar heeft zeker de keukenploeg ruimschoots toe bijgedragen. Lidwina, Luc, Irene en alle andere die een helpend handje toestaken: bedankt, het eten was prima. Jullie mogen dat in de toekomst nog doen.