Het negentiende Pinksterkamp was weeral een schot in de roos. Voorposters uit Vlaanderen, Nederland en enkele Duitse kameraden verbleven drie dagen in een jeugdheem in de omgeving van Ronse. Drie dagen van afwisselende activiteiten zoals vorming, zang, trektocht, sport en een bezoek aan een aantal musea. De weergoden waren het ganse weekeinde duidelijk met ons en dat gaf ons de mogelijkheid zowel zaterdag- als zondagavond een sfeervol kampvuur te organiseren.

Niets dan lof voor de aanwezigen, de jongste was zes maanden en de oudste 87 jaar. Allen hebben bijgedragen tot het welslagen van dit Pinksterkamp. Een bijzonder dankwoordje aan de keukenploeg die zich een gans weekeinde uitgesloofd heeft om ons te voorzien van het nodige lekkere voedsel. Onze bewondering voor onze trouwste bezoekster van de Pinksterkampen, mevrouw Ilse Carola Salm, die met rolstoel met de trein vanuit het verre München naar Ronse kwam om het Pinksterkamp bij te wonen.

Ondertussen is Voorpost Nederland gestart met de voorbereidingen van het twintigste Pinksterkamp. Dat zal een onvergetelijk kamp worden. Alle kameraden uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen die in de voorbije twintig jaar één of meerdere Pinksterkampen bijwoonden worden uitgenodigd. Vast reeds noteren in uw agenda kameraden!