Maandag, 2 februari 2015, volgde de uitspraak tegen Voorpost omtrent een actie die gevoerd werd tegen het inrichten van een islamitisch centrum in Zelzate. In de nacht van 1 op 2 juni werden er borden en spandoeken aangebracht met de boodschap “stop islamisering”. Voor deze geweldloze actie werd onze actieleider veroordeeld tot 160 uren werktstraf, €300 rechtsplegingvergoeding en €500 schadevergoeding.

Uiteraard speelde de media hier op in, koppen als “Vrije meningsuiting geldt niet voor racistische slogans” verschenen in de geschreven pers. De slogan “stop islamisering”, die verwijst naar een totalitaire godsdienst, wordt dus blijkbaar gekoppeld aan het discrimineren van een “ras”.
Ook kon men lezen dat Voorpost moskeeën had beklad, NERGENS in het dossier staat er vermeld dat Voorpost moskeeën heeft beklad.
En als klap op de vuurpeil werd er geschreven dat hier en daar swastika’s werden aangebracht, wat een totale leugen is!

Bij deze nodigen we de leugenmedia uit op een vorming van Voorpost over runen en zinnebeelden zodat ze een swastika en een Keltisch kruis van elkaar kunnen onderscheiden.
Telkenmale wordt het volk geïndoctrineerd door de linkse leugenmedia en draait men een rad voor de ogen van hun lezers.

De boodschap van Voorpost is duidelijk: wij laten ons niet intimideren en strijden verder tegen de islamisering van Europa!

Bart Vanpachtenbeke
Voorzitter Voorpost

Nick Van Mieghem
Actieleider Voorpost

Meer info:
www.Voorpost.org
https://www.facebook.com/ActiegroepVoorpost?fref=ts