14/11/2023

Ondanks het gure weer hield Voorpost in samenwerking met Vlaams Belang een korte protestactie tegen geweld in Maasmechelen.

De woordvoerder van Voorpost benadrukte daarmee een signaal te willen geven dat we het toenemend geweld in onze samenleving meer dan beu zijn, dat onze jeugd onbezorgd moet kunnen opgroeien in een maatschappij met degelijke waarden en normen en dat dergelijke zinloze agressie veel strenger bestraft moet worden.
Voorpost roept ouders en scholen ook op om kinderen en jongeren mentaal en fysiek weerbaarder op te voeden in plaats van ze te indoctrineren met allerlei woke absurditeiten.

Op 9 november werden twee meisjes aangevallen aan de schoolpoort van Campus De Helix te Maasmechelen. Eén van hen werd zwaar in elkaar geslagen en liep daarbij een gebroken neus en rugletsel op. Aangezien de beelden massaal gedeeld werden op sociale media, konden zelfs de media dit zoveelste geval van brutaal geweld niet negeren. Traditiegetrouw werd echter elke verwijzing naar de achtergrond van de daders zorgvuldig vermeden.

TV Limburg – Vechtpartij Maasmechelen