In de provincie Utrecht werd het Heel-Nederlands Voetbaltoernooi gehouden. Dit jaar maar liefst voor de 19e keer! Een viertal ploegen uit de noordelijke en zuidelijke Nederlanden gingen op een strak veld (..) de sportieve strijd met elkaar aan.

Scheidsrechters Sjors en Maarten waren streng, doch rechtvaardig en leidden de wedstrijden in goede banen. De winnaar van afgelopen jaar, Voorpost Rijnmond, trachtte de titel te verdedigen, maar als snel werd duidelijk dat de winst er niet in zat. Ook Voorpost Leuven had het moeilijk op het veld.

De finale werd gespeeld tussen het NSV! en de Dietse Kameraden. Beide ploegen spelen al heel wat jaren mee op het toernooi. De NSV! beschikte over snelle lopers, de Dietse Kameraden zetten hun zwaargewichten in het veld. Het doel van de Dietse Kameraden was met doelman Pascal moeilijk te passeren. Na een zware wedstrijd en een verlening konden de Dietse Kameraden uiteindelijk toch winnen van gedoodverfd favoriet NSV!.

Na de wedstrijden werd de braai ontstoken en kon de laatste aanval plaatsvinden, nu op het vlees (Wijnand bedankt!) en de salades (|Tímea bedankt!). Maar niet voordat de prijzen werden uitgereikt. De wisselbeker bevindt zich nu in Zeeland bij de Dietse Kameraden. Aan hen de zware taak om deze volgend jaar opnieuw te verkrijgen.

Een ieder die zich heeft ingezet voor het slagen van dit toernooi wordt zeer bedankt! In 2015 wordt het Heel-Nederlands Voetbaltoernooi gehouden in Vlaanderen.

De uitslag van het 19e Heel-Nederlands Voetbaltoernooi:

1. Dietse Kameraden
2. NSV!
3. Voorpost Rijnmond
4. Voorpost Leuven