01/04-2017
Voorpost protesteerde bij het Theater aan de Schie te Schiedam tegen de uitspraken van de ‘kleinkunstenaar’ Erik van Muiswinkel. Voorpost verwelkomde het schaarse publiek met een spandoek en affiches om hen te informeren over de ontluisterende, linksextremistische taal die de kunstenaar de afgelopen weken tegen gewone mensen, maar vooral ook tegen politici als Geert Wilders en Thierry Baudet uitsloeg.

 

Van Muiswinkel toonde afgelopen week zelfs sympathie voor de de antifa, u weet wel, die linksextremistische knokploegen die andersdenkenden bedreigen en veelal geweld plegen. Is Van Muiswinkel aan de drank of zo? Erik is van Muiswinkel schept, mede met andere links-liberale opruiers, een klimaat van haat in Nederland. Een klimaat waar bijvoorbeeld Pim Fortuyn slachtoffer van is geworden.

Op onze actie mochten we naast de gebruikelijke elitaire houding ook positieve reacties ontvangen van bezoekers en voorbijgangers. Voorpost zal Van Muiswinkel en andere bekende Nederlanders blijven volgen. De elitaire en liberale opiniemakers slaan in toenemende mate dreigende taal uit naar hen die hun comfortabele leventje in de war kunnen gooien. Voorpost zal als waakhond fungeren om onze vrijheid te waarborgen. De tijd van links geweld zal nu voorbij zijn. Nooit meer Kedichem!

De nieuwskanaal REACT publiceerde een vraaggesprek met actieleider Florens van der Kooi: