Dat 11 juli voor Voorpost meer is dan eten en drinken hebben we nog maar eens bewezen door onze verschillende activiteiten. Vrijdag actie tegen islamisering te Diksmuide, zaterdag deelname aan de organisatie van de radicale Sporenherdenking te Antwerpen en eveneens zaterdag 11 juli uitdelen van honderden ballonnen op de dijk van Blankenberge en Nieuwpoort met op de ballonnen de tekst ‘welkom aan de Vlaamse kust’ –‘Voorpost.

Te Antwerpen ging op het Hendrik Concienceplein de radicale Sporenherdenking door georganiseerd door de ‘Gulden Sinjoren’ met de medewerking van Voorpost. Van in de vroege ochtend werd o.m. door Voorpostmilitanten hard gewerkt aan het klaarzetten van tafels en stoelen, tapinstallatie, vlaggen, tenten enz enz.

Tijdens de 11 juliherdenking zelf zorgden onze militanten voor de ordedienst. Om na afloop van deze radicale en geslaagde sporenherdenking, waar buiten Bart De Valck voorzitter van de VVB, o.m. Sjors Remmerswaal (publicist, oud-hoofdredacteur van de Revolte en redacteur van Rechtsactueel) het woord voerde alles weer af te breken en op te bergen. Daarna wachtte een frisse pint in het Vlaams huis ‘De Leeeuw van Vlaanderen’ waar nog uren gezongen en gefeest werd.