De laatste maanden komt er veel interesse vanuit Zeeland in Voorpost. Daarom organiseerde Voorpost een contactavond in Terneuzen. Diverse leden en geïnteresseerden kwamen naar deze avond. Actieleider Florens van der Kooi was speciaal voor deze gelegenheid naar Terneuzen gekomen om Voorpost te presenteren. Voordat hij aan het woord kwam werd de avond geopend door Ferry, die uitleg gaf over de doelstellingen van deze bijeenkomst: een avond voor en door nationalisten. De avond werd vervolgd met een interessante uitleg van één van de aanwezigen die vertelde waarom hij lid was geworden van Voorpost.

Vervolgens vertelde actieleider Florens van der Kooi uitvoerig over enkele spectaculaire acties van de actiegroep en gaf hij een beschouwing over de honderden activiteiten die Voorpost door het jaar heen organiseert. Uiteraard was er voor de aanwezigen alle gelegenheid om vragen te stellen over Voorpost.

Actieleider Florens gaf aan Ferry, als stimulans om Voorpost Zeeland verder uit te bouwen, een versgedrukt spandoek “ Geen jihad in onze straat” mee.

Diverse aanwezigen toonden bereidheid zich in te zetten voor Voorpost. Daarmee kunnen we terugkijken op een geslaagde avond. Een goed begin van Voorpost Zeeland!

 

20161210_contactavond-1 20161210_contactavond-2